Az április 6.-ai miskolci eredmények és a 12.-én kialakult végeredmény egyértelmű jelzést adnak: vagy változtat a kormánypárt a miskolci politikáján, arcain, polgármesterjelöltjén, vagy biztosan elveszíti ezt a várost a helyhatósági választásokon.

Miskolc többet érdemel. Az elmúlt 4 évben a hatalomhoz hozzászokott vezetők görcsösen ragaszkodnak majd a jelöltséghez. Talán senki sincs a városban, aki annyi ellenséget gyűjtött volna 4 esztendő alatt, mint Kriza. Talán az ország egyik városában sem történt annyi amatőr lépés, mint a Kriza vezette Miskolcon. Októberben már nemcsak a pártlogó, hanem az ember is fontos lesz, Krizával és sleppjével nekivágni a választásnak biztos bukás – a szocialistáknak és a jobbiknak pedig a megerősödés lehetősége.

Miskolcnak nem jó, ha ellenzékbe kerül – ez a napnál is világosabb. 

A miskolciaknak, de a Krizát jelölő fővárosiaknak is pontosan kell látni, hogy mi történt Miskolcon az elmúlt négy évben, nehogy még egyszer elindítsák a város történetének legszerencsétlenebb polgármesterét. A biztos bukás még elkerülhető, ha a hátra lévő fél év alatt új embert épít fel a FIDESZ-KDNP pártszövetség.

Nem javaslunk senkit, találomra is szinte csak jobb jelölt jöhet, mint Kriza.

A polgármester-jelöltet Budapesten jelöli ki a FIDESZ. Az elmúlt években azonban egy dolog biztosan látszott: a fővárosban nem látják, milyen módszerekkel és mit is csinál Kriza és csapata Miskolcon. Sajnos Budapestről nem látszik, hogy a városvezetés hozzá nem értése és amatőr hozzáállása mekkora károkat okoz a városnak.

A Rezsimcsökkentés oldal addig közöl újabb írásokat, míg olyan polgármester-jelölt nem lesz Miskolcon, aki fejlődést hozhat ennek a városnak, és rendbe teheti mindazt, amit az elmúlt években tönkretettek.